Javac Starmax 315

  • Javac Starmax 315
  • Category: Mig welders
€ 1.375 Excluding VAT

Aanvullende opties en accessoires

  • Aardekabel<br />Migmag Toorts 4 meter<br />Elektrode Toorts

Bijzonderheden

De Javac STARMAX serie halfautomatische lastoestellen zijn opgebouwd rond de nieuwe Nano IGBT-halfgeleiders met als kenmerk:
mooie laskarakteristieken,
spatarm lasgedrag,
diepe penetratie van de las,
OCR-technologie voor het pijlsnel ontsteken van de lasdraad.

Het over gedimensioneerd vermogen maakt hen inzetbaar in vol continuarbeid, zelfs op de hoogste stand! Eigen aan deze technologie is dat men zowel MIG als MMA las procedés kan inzetten, deze keuze kan u instellen op het frontpaneel, Tevens kan u de machine ompolen, wat u toelaat om gevulde lasdraad te verwenden. De MIG-I² apparaten kenmerken zich door een hoge COS PHI, wat hun tot 50% meer rendement geeft dan een klassieke MIG. Dit geeft als resultaat dat er een significante besparing wordt gerealiseerd naar verbruik toe
Voorzien van een 80 watt 4 rol aandrijfsysteem met 40 mm aandrijfrollen, laat zelfs toe om toortsen van 5 meter storingsvrij aan te wenden.

De machine is standaard uitgerust met een bijhorende lastoorts + massakabel. Het reduceerventiel is optie. De machine laat zich handig instellen, door het overzichtelijk bedieningspaneel o.a. met V+A meter. Het hoofvermogen aan/uit schakelaar staat borg voor probleemloos schakelen. Tenslotte getuigd de opbouw van de machine van een robuust geheel, met stevige flessewangen, grote slagvaste draagwielen met rubber loopvlak, enz. Deze Duitse machines zijn voorzien van een totale garantie van 2 jaar.

prijs ex btw

Category Mig welders
Brand Javac
Model Starmax 315

Similar ads